Свадебное поздравление моему сыну

Сергеюс Сабаляускас
(Жаль страница не поддерживает правописание
литовского языка и особенности шрифта)

Kaip du ziedai graziausi prazyde,
Sumaine siandien aukso ziedus.
Link saules ant baltu sparnu pakile,
Viska dabar dalinsites perpus.

Be pazadu ir priekaistu mylekit.
Kad sirdys plaktu lyg viena.
Dalintis sviesa nuo zvaigzdes mokekit,
O siluma Jums duos gyvenimo liepsna!

2012.