Собака придёт вечером. Risto Rasa

Кожухова Татьяна
Собака придёт вечером
домой.
Когда она свернётся калачиком
и задремлет,
начнётся её
сердечный обогрев
квартиры.

*

Koira tulee illalla
kotiin.
Kun se kiertyy paikalleen
ja nukahtaa,
alkaa sen syd(а)nl(а)mp(о) levit(а)
huoneisiin.

Risto Olavi Rasa (s. 29. huhtikuuta 1954 Helsinki) on suomalainen runoilija, ammatiltaan kirjastonhoitaja.