Научи меня Боже на укр. языке

Галина Купец
Я так вдячна,тобі мій Боже
Що даєшь мені віру в життя
І я знаю,що будешь ти поручь
Коли прийде до мене біда.
Зцілишь душу,від сильного болю
Відродишь,мою віру в добро
І з тобою вже більше ніколи
Не відчую,що десь живе зло
Научи мене Боже,любити
Так,як любишь ти кожного з нас
Научи мене Боже,прощати
Як прощаєшь,ти нас весь цей час
Научи мене Боже,як жити
На цій грішній і страдальній землі
Щоб могла я тобі послужити
І себе присвятити тобі.