Чому?

Виктория Кауф
Чому мені так тяжко
Згадати рік минулий?
І на серці дуже важко,
Коли я мрію про майбутнє?

І зорі всі на небі вже давно,
Та вітер не гуляє по лукам.
Місяць сяє золотом у вікно,
Та кудись літять літа?

Чому мені так хочеться весни?
Лагідних та теплих вечорів,
Але нікуди дітись од зими
Та від найхолодніших снігів.

Чому мені так хочеться літати,
Як літають по небу птахи?
Чому мені нічого сказати,
Коли мене не кохаєшь ти?