***

Ливневый Лис
Виміняти  б усі гроші на пачку цигарок,
відмінити б усі автобуси,рот на замок
і дивитись у вікна метро,
і плести в голові романи.
Розпивати на дахах ситро й
перестати сипати сіль на
нові,незагоєні рани.

Подорожувати б все літо дорогами
і сидіти на схилах босоногими,
і дивитись в карти,і мати 1000км за плечима.
Насолоджуватись вранішньою тишею
фестивальним гаміром
і лишень твоїми очима.

Сидіти б посеред наметового
в твоєму светрі плетеному
і дивитись на кольори вогнищ попереду
чи чимдуж пливти до піщаного берега
або бігти і обганяти дерева.

І прокинутись завтра зовсім іншими
ані кращими ані гіршими
Просто,аби не кортіло більше нам
стати старшими
ніж ми є.