Поет - пристанок для забутих душ

Яна Сыса
Ви плачете, без сумнівів - Вам важко,
Повірити, що ось, тепер кінець.
Тепер Ви не поет, моя невільна пташко,
Тепер Ви душ сповідувач, крихких сердець.

Тепер це ще складніше, вдвічі,  втричі,
У тисячу разів, бо вас тепер мільйони.
Бо Вас сумне суспільство кличе,
Малює і зачитує поезії закони.

Тепер Вам буде невимовно складно
Для кожної людини пророчити рядки,
Без Вас ті люди блукають безпорадно -
Для них Ви цілий всесвіт, як для незрячого зірки.

Немає тепер одного самотнього поета,
Проте вже є пристанок для всіх забутих душ,
Якого слухає, чекає зневірена планета,
Надіється і вірить в вірші його чимдуж!