У мене малий синочок

Валентина Яценко Белявская
У мене малий є синочок.
Він дуже гарненький на вид,
Але він балований хлопчик.
Нашкодить й до діда біжить.

Із палкою ліз до собаки -
Собака за руку вкусив.
- Не будь же таким розбишакой, -
Дід часто йому говорив.

В багнюці прийшов мій синочок,
Тепер він в кориті сидить.
І голову мити не хоче,
Не любить він чистим ходить.

Йому вже не раз говорили:
- Чому ж ти упертий такий?
І що би його не просили,
Він зробить усе навпаки.

Роки пролетять непомітно,
Мій хлопчик не буде таким.
Він буде веселим, привітним.
Не буде поганим і злим.