Я мечтаю...

Александр Ладан
Я мрію з’явитись там,
Де тіні повторюють твої рухи,
Де всесвіт належить твоїм очам,
Зігріти долонями твої руки…


Боронити тебе від печалю,
Дарувати кохання і сміх,
Збудувати палац із кришталю
І всі зорі покласти до ніг.


Все чудове що в Світі існує
Дарувати тобі кожну мить,
Твої очі я в небі змалюю…
Як весінній струмочок
твій голос дзвенить.


Всі птахи заспівають для тебе,
І всі квіти для тебе цвітуть,
Я тобі подарую Небо…
І ніколи мене ти не зможеш забуть.
 

І я мрію лишитись там,
Де тіні повторюють твої рухи,
Де Всесвіт належить твоїм очам,
Зігрію долонями твої руки…