***

Романюк Татьяна
Не смій! Не смій мене торкатись!
Не хочу чути запах твій!
Твій запах свіжий, іншим - дикий,
Що з глузду зводив розум мій!

Не смій! Не смій щось говорити!
Не хочу слухати тебе!
Твій голос грізний, іншим – ніжний,
Що впився в вуха й дотепер!

Не смій! Не смій мене шукати!
Не хочу зустрічей марних!
Твій облік – строгий, іншим – милий,
Що став в уяві навіки!

Все зараз тут, та воно зійде,
Час сплине, і забуду все
І всі моменти із тобою
В далеку вічність віднесе…
24.10.2013