Воронка, превращение

Ольга Платтер
Вецер. Дождж. Сьнег.
Лісьце. Пыл. Гразь.
Зямля. Сусьвет. Сьмерць.
- Позна!
Варонка. Агонь Кроў.
Рукі. Нябёсы. Сьмех.
Сьвіст. Хруст. Боль.
- Позна!
Варонка. Адчай. Цішыня.
Зоркі. Сусьвет. Сьмерць.
- Гэта варонка - я.
Прайдзіце празь яе.
ў НОВЫ СЬВЕТ.
Яшчэ ня позна.
01.15

Встань в центр воронки,
затягивающей старый мир.
Сгорит все - зола и пыль.
Встань в центр воронки
и руки протяни.
Ты - воронка,
через которую еще
можно войти
в НОВЫЙ МИР,
когда старый разрушен ВЕСЬ.
01.23
25 октября 2013 года