Тобi

Виктория Кауф
Яскраве світло увірвалось у вікно,
А я чужа для тебе, як і вчора,
Ти не згадаєш як було
Все добре. Але все тане, як і сніг на дворі.
Все, що було в житті,
Все, що було у нас,
Все то – кришталь крихкий,
Все промине, як проминув і час.
Не мрій і не гадай,
Не витрачай свій марно вік,
Але все буде добре, знай,
І не побачиш мій зворотний бік,
Але як хочеш, то шукай.