Талант

Выра Тимцюрак
 Талант людей приходить
 Раз коли натхнення подає
 Почуття любові радості добра
 Як ти б не крутив-
 Вліво вправо,назад вперед
 Ти завжди залишаєшся собою.
 Для кого рідним,дружнім незначним.
 Для кого навпаки-ворогом гидним
 Завжди на лайки проситься сміється,
 Неначе у діру пусту кричить,
 Людську душу розрива.
 Не рвіть лани квітучі,
 Ярусом ясним покриті.
 Подивіться на зорі озерні,
 Які сіяють,на долоні молоді
 Веселі та смішні,як ягідки рясні