З вiрою в надiю на любов

Светлана Анган
Хіба можна життя не любити,
Коли сяє воно в кожнім дні?
Хіба можна комусь не простити,
Коли є в нас надії свої?
Хіба щастя важить найдужче,
Коли робиш комусь ти зле?
Хіба стане твій Всесвіт вужче,
якщо в ньому буде хтось ще?