Бажання

Юлия Гросу 2
За кілька днів вже свято жіноче,
весняне, дівоче.
Я склала список своїх бажань.
Якби ж ти зміг мені подарувати
не пишнії шати,
вбрання багате,
не золото-срібло,
бо більше потрібно
бути коханою, необхідною, милою,
самою-самою в світі красивою.

весна, 2013