Застужене

Юлия Гросу 2
Буває так, що серце застудилось,
бо розігрілось 
                пристрастю палкою
Та дмухнули вітри і підхопило…
                завдавши болю.
Мабуть, немає ліків від сердечної застуди,
                Хоч  як на неї не хворіти ?
Блукають хворі по світах усюди люди,
                дорослі, юні, зовсім діти.
І серце хоче збавитись скорботи,
                наповнитись коханням й розумінням.
Як  зайве, відкидаючи самотність,
                із кимось ніжитись у сонячнім промінні.

2012