Осiнь-злючка!

Юлия Гросу 2
Увага! Увага! У парку стріляють. Аж шаленіють дуби-дідугани.
Вояки ж досвідчені! Б ють кононадою. Все жолудями та жолудями…
Усім обережно! Збісились каштани. Їх залпи розстрілють перехожих.
Снаряди в колючках! Оце осінь-злючка!

осінь, 2012