Ня знiкне мова!

Станислав Шастак
Ты угадала -
пішу экспромтам,
мо'  - дзе й няўдала
пішу, бо сэрца -
крывёю точыць!
Пішу, бо слёзы
заслалі вочы!
Пішу - мо' слова
Хтось прачытае -
Не знікне мова!
Будзе жывая!