Завжди з тобою...

Инна Бунина
Я буду завжди поруч із тобою,
Де б ти не був, які б не брав світи.
Худоба спрагла йде до водопою,
І тому джерелу від неї не втекти.

Так лину я до тебе за водою,
У тім вбачаю сенс усіх своїх стихій.
І хай там що, я не віддам без бою,
Так, краде тебе день, та ночі всі мої!

Біжить наш час, невпинною ходою,
І ранок знов настав, тобі потрібно йти.
Ось вже пішов, та слідом за тобою,
Летять святі пташки - мої то молитви...