***

Вера Сок
                ЗОРКІ
               
                ******** 
                Зоркі ў небе ў ночы,
                Бачу я зоркавы шлях.
                Кожны мець хоча,кожны мець хоча-
                Шчасце,Любоў і дах!
               
                Каб не кідаць напрач слоў,
                Не вінаваціць свой лёс,
                Трэба ўсім ведаць,Бог-ёсць Любоў,
                Выратаванне-Хрыстос!
               
                Толькі праз Госпада Бога
                Будуць і шчасце,і дах,
                Згінуць пакуты,згіне трывога,
                Згінуць праклёны і жах!
               
                Не памылюся цяпер я
                У пошуку тых Святых Слоў:
                Ва імя Айца,Сына і Духа,
                Кожны хай мае Любоў!
                *
               
               
               
               
                1990.