Ти н жний

Амелия Ши
Ти - ніжний дотик вітру і води,
Ти - божий дар, небес благословення,
Ти – хліб і сіль, і яблуні плоди,
Ти – гріх і біль мій, ти – моє прощення.
Ти світиш ясним місяцем вночі,
Голубиш мене сонячним промінням,
Гукаєш тихо журавлем в ключі,
Милуєш погляд весняним цвітінням.
Повітрям погикаєш  у легені,
У моїй крові плазмою пливеш,
І якось у ночі у сни блаженні
До мене світлим янголом зійдеш.