Гимн Южноукраинску

Светлана Филимонова
(Вариант на украинском)

Є в світі Южноукраїнськ,
Збудований над Бугом.
І нам з тобою назавжди
Він став надійним другом.
Твердий наш крок,сердець любов,
І досвід покоління -
Все разом місту віддамо,
І плідній праці вміння!

Зростає Южноукраїнськ
Невтомними руками.
Мов парус білий у степу -
Він житиме віками!
В каньоні хвиля виграє,
А в небі сонце сяє.
Козацький дух, він в нас живе,
І піснею лунае!

В майбутне міста світлий шлях.
А в серці - мріі чисті.
В твоїх долонях, наче птах,
Найкраще в світі місто!
Нехай щасливим буде путь,
І атом мирним буде!
У місті нашому живуть
Талановиті люди!

Нехай щасливим буде путь.
Ми знаємо, так буде!
Бо в місті нашому живуть
Талановиті люди!




Гимн Южноукраинску (вариант на русском)

Стоит над быстрою рекой
Красивый город южный.
Он стал судьбой для нас с тобой
И городу так нужен
Наш ясный ум и твердый шаг
И опыт поколений
Над нами гордо реет флаг,
Свободы ветер веет.

Мы знаем, город будет жить.
В нем - будущее наше.
И наших силах изменить,
И сделать его краше.
Наш мирный труд и мирный сон
Надежно охраняем.
Казачий дух, он в нас живет,
Как птиц свободных стая.

Наш город Южноукраинск!
Он был построен нами.
Он был построен день за днем
Надежными руками!
Живи и славься город наш,
Мы верим, точно будет,
Все, как хотим, ведь здесь живут
Талантливые люди!