25 10 2013

Виктор Берллин
ти знаєш, що ніхто не винен?
ти знаєш про це чи ні?
якщо сьогодні та днина
коли падуть пелюстки

так ніжно згортає вовна
почуття і ночі
тепло буває вдома
якщо під руками - очі..

ти знаєш, що ніхто не повинен?
ти знаєш про це чи ні?
якщо не любиш - шукай
а як знайдеш - пусти