Душа

Натали Ништук
Душе,якщо ще й маю душу я!
Прошу тебе невпинно...
Залиш мене і не чіпай ти більш...
Бач керувалась серцем і душею,
Тепер жалкую я про це...
Були і друзі, і кохання...
Тепер залишилась одна...
Бо перед тим, як щось зробити
Потрібно мозок умикать...