Настроение до-мажор

Яков Цев
До ре ми фа соль ля си до
Ре ми фа соль ля си до ре
Ми фа соль ля си до ре ми
Фа соль ля си до ре ми фа
Соль ля си до ре ми фа соль
Ля си до ре ми фа соль ля
Си до ре ми фа соль ля си
До ре ми фа соль ля си до…