***

Елена Твоя Сергеевна
Юначе, Ви для мене...
 Могли би бути всім!
 Але не стали...
 Живу тепер вже не для себе,
 Для слів не вистачає рим,
 Що колись мала..
 Ковток повітря свіжого
 Аби вдихнути раз
 Молю!
 Мені не треба більшого,
 Промовлю лиш: я Вас
 Люблю
 Та з Вами бути
 Не зможу я
 На жаль
 І треба все забути..
 Ви - щастячко моє, моя
 Печаль...