Колискова

Владимир Пурга
                украiнська мова
Спи голубо моЯ мила, засинай
Завтра знову день настане , баю , бай
Ми втомились сьогоднi трохи
Всiм кажу я доброй ночi
Очi закривай , баю , бай

Не сумуй голуба моЯ, сон настав
Ти закрила оченята засинай
Хай наснится тобi небо
i  малята та зверята
Квiтка моя бай , баю , бай

Хай бороне тебе Боже, кроха мiй
Сон глибокий та спокiйний
прийде в дiм
Я кохаю тебе мила,
Завтра знову буде сила
Глазки закривай , баю,,,, бай.
 
В Пурга