Quid est veritas?

Ульяна Кривохатько
Яка в тім істина, якщо на самоті
З самим собою, наче й не пиячиш,
А згадуєш: були оті й оті, -
І кожен іно зрадництвом віддячив?

Що за краса врятує цілий світ,
Коли за неї гинуть дебютантки?
(Забудьте онкологію та СНІД.)
Анорексія, антидепресанти.

І в чому сенс? (Знаходити чи ні?)
Про що белькочуть душ радіограми?
Життя – це келих. Ми таки на дні –
Ляльки із пересохлими вустами.

28 жовтня 2013