Я ждал твое дыханье

Марина Ковалёва 2
Я чекав твоє дихання

Я чекав твоє дихання,
Я чекав його здаля,
І вночі чекав, і зрання,
Мов устале немовля.

Жив у світі повнім тиші,
І людей глухонімих,
Мріяв менше, мріяв нижче,
Бо не чув дихання в них.

Ти ж прийшла, і теплим вітром,
Відступилася зима,
Лід – розтаяв, я – розквітнув

Те чекання  - не дарма