забула

Натали Ништук
сумне обличчя малювала
і у вікно дивилась я
забувши сумку на дивані
забула, я своє життя
забула, як чекала смс від нього
забула, що ночами не спала
забула, про життя без нього
залишившись тепер одна/сама...