Встреча. Risto Rasa

Кожухова Татьяна
Опять дневная встреча не даёт уснуть.
Слушаю дождь и обнимаю подушку
как давнего друга.

*
Olen taas tavannut tuttuja niin etten saa unta.
Kuuntelen sateen k(а)yntej(а) ikkunalaudalla,
tyyny(а) puristan kuin hyv(аа) yst(а)v(аа).
-Risto Rasa-