Жду тебя. Risto Rasa

Кожухова Татьяна
Возвращайся, жду тебя.
Посетим все знакомые места,
и они покажутся  иными.

Odotan sinua takaisin.
Kulkisimme kaikki tutut paikat
ja ne tuntuisivat minusta melkein uusilta.
- Risto Rasa -

Risto Olavi Rasa (s. 29. huhtikuuta 1954 Helsinki) on suomalainen runoilija, ammatiltaan kirjastonhoitaja.