з сном

Натали Ништук
ніч за вікном
сміливі думки суповоджуються сном
прокинутись та їх  забути
ось мій вирок на цей сон!
досвід вже був
мрії великі, стімкі,
але можливості, нажаль слабкі
ось і чекаю на тебе
одна...в кімнаті зі сном