Твоите

Ласка Александрова
На цветята усмивките
замръзнаха –
скова ги есенна слана,
на дърветата листата
посърнаха –
златен дъжд от тях заваля.
Приближава зимата
на пръсти,
пъплят студени мъгли…
А в мен е светло
и топло –
гледат ме твоите очи.