Старанний учень

Иулианна Июлева
Волосся кольору пряженого молока,
Вуста вкриті тонким шаром карамелі.
Ти, з присмаком кориці та яблук,
Поїш собою, як хмелем.

Єдине, що все ще тривожить -
Що з цим усім робити?
Я не знаю, як можна бути щасливим
І просто любити.

Навчи мене.
Зроби моє літо
Палкішим, ніж всі попередні літа.

Я буду старанно вчитися,
Бо коли є мета,
Все стає набагато легшим.