недозбиранi крихти у хайку

Юрий Лазирко
***
страсті ісуса
хрестик поверх одягу
віра напоказ

***
чисте золото
хреста важка нагрудність
земна крутизна

***
задута свічка
виплеск світла на душі
живий метелик

***
списове вістря
легко умиті руки
однозначність дій

***
вага мовчання
загнаний кінь канону
революція

***
слів нетекучість
голодні русла думок
камінь на душі

***
сироти-гнізда
оберемок висоти
ожуравлення

***
облітання час
осінній вальс на стерні
приборкання днів

***
перший плач вдови
згублене пір’я птаха
понтони душі

***
півні на хорах
ніч бере рань за куму
хрестини сонця
 
31 Жовтня, 2013