Сэрца-сад

Вера Сок
                Мой Гасподзь-мая Цьвярдыня!
                Для Яго -маЕ плады,
                Сэрца,што не з Богам-пустыня,
                ЗнемагАючая без вады.
               
                Мой Гасподзь-Жывы ВытОк,
                НевычЭрпны вадаспАд!
                Арашае,як патОк-
                Маё сэрца,нібы сад!
               
                Мой Гасподзь-Любоў і Сіла,
                Вера і Дабраславеньне!
                Усё жыццё маё змяніла-
                Мудрасць Бога ў імгненне!
               
                Мой Гасподзь мяне знайшоў,
                Чуўся мне яго набат,
                НАзаўжды Ён Увайшоў
                У маё сЭрца нібы ў сад!
               
                Даў Гасподзь мне Веры шчыт,
                СлОвы-меч у вУсны ўклаў!
                З Ім -трывАлы я граніт,
                З Богам я адзІны сплаў!
               
                МАру Ён абАраніў,
                Каб не крОчыць мне назад,
                Веры шчыт Свой Уручыў
                Для ахОвы сэрца-сад!
               
               
                10.08.12.(гэты верш ёсць на рускай мове ў спіску іншых)-в рубрике"Духовная лирика"