Hearts never die

Владимир Шубников
Love is forever,
Hearts never die.
We're always together.
We dream and fly.
The Stars of Heaven shine for us.
The Stars of Heaven shine for us.
The Stars of Heaven shine just for us.
We're two bright stars in flight.


Your glance struck my heart as sharp arrow.
In it flamed hot fire.
It's not crash, my luck.
I wouldn't regret this love tomorrow.
You’re my great desire

Love is bestowed by heaven - we know.
It’s for happy life,
With gentle touch of the lips
in  a passionate embrace of bodies.
We're two bright stars in flight.

Chorus
Hearts never die.
We need love like air.
We fly in blue sky
always and anywhere.
Love is our life.
Loving hearts never stop.
we never say bye
and never see teardrop.

01.11.2013