Мы

Ядвига
Лара Ковальчук - "А ми такi" http://www.stihi.ru/2011/09/16/2937

Так тане лід.
Гаряча кров.
Здійснився сон.
А у маленькому вікні погасло світло.
Знайомий слід.
Твоя любов.
І мій полон.
І наше щастя, обігріте теплим літом.
А ніч м'яка.
Туман густий.
Слова дзвінкі.
Кохання пахне молоком і трішки сіном.
А я така.
А ти такий .
А ми такі.
Рука все нижче і лоскоче під коліном.
Молочний шлях.
Ворота в рай.
Безмежна даль.
Нам тепло-тепло, ми так близько, очі-в-очі.
Прокинувсь птах.
Старий сарай.
Небесна шаль.
Клубочок-кішка нам казки свої муркоче.

*************************************

Так тает лёд.
Пылает кровь.
И сбылся сон.
В окошке маленьком погашен свет
Знакомый след.
Твоя любовь.
Мой сладкий плен.
Согрето наше счастье теплым летом.
Ласкает ночь
Густой туман.
Слова звенят
Благоухает молоком любовь и чуть-чуть  сеном.
А я такая –
Ты  такой.
А мы такие!
Рука все ниже, и лоскочет под коленом.
Молочный путь
Ворота в рай.
Бескрайна даль.
Глаза в глаза ,тепло-тепло, смешались краски...
Журавль вспорхнул.
Старый сарай.
И неба шаль.
Клубочек – кошка нам мурлычет свои сказки.

октябрь 2013