Напiй любовi

Екатерина Неудахина
Яка краса! Червоне листя на калинi
I кетяги червонi, наче кров.
З калини сiк - терпкий i неповторний.
Така ж терпка, гiрка, солодка, неповторна i любов.

*     *     *

З калини густо - терпкий сiк
Не кожний зможе пити.
Одну кохати цiлий вiк,
Одного все життя любити, -
Напiй любовi не кожний може пити.

У кришталевi келихи наллю
З калини сiк. Як схожий вiн на кров!
- За нас! Тебе одну люблю!
- Коханий, п*ю за нас i за любов!
П*ємо лиш сiк, а як вирує кров!

Кохання й вiрнiсть. Щастя i тривога.
Вогонь в кровi. Як серце б*ється!
З калини сiк - це кров землi i перемога
Життя. Воно ж бо для любовi нам дається.
Любити, доки серце б*ється!

Любов. Пiдчас важка, пiдчас тривожна,
Без неї всеж не можна жити.
Терпка, як сiк з калини, знає кожний,
Його не кожний зможе навiть пригубити.
Та без любовi нiхто не може жити.