***

Татьяна Славина
Не хочу ні розмов,ні друзів
досить вже ілюзій
лише пусті силуети,нема душі
ви всі такі байдужі

Я один,мені спокійно
з самим собою так надійно
На світ дивлюсь я поглядом неподоланним
А він являється таким туманним

Джерело моїх думок уже на грані
але ж не загоюються рани
Ти йди далі
можливо там всі не такі зухвалі.