Роздуми...

Юлия Кучерявая
Минають дні, минають ночі
Минає тихо так життя
А ми усі чогось все хочем   
Щось намагаючись, «спіша»

Воно проходе не помітно
Із кожним днем у небуття 
Гортаючи вперед, як книгу
Лиш спогади лишаючи в серцях.