Я знаю...

Юлия Кучерявая
Я знаю, прийдеш ти в моє життя,
Так прийдеш тихо, не помітно
Коли помилки попередні в небуття
Залишать слід і їх не стане видно.

Я вірю, ти мене знайдеш
Впізнаєш серед тисяч перехожих
Прийшовши більше не підеш               
Не будеш ні на кого схожим

Я хочу, щоб ця зустріч назавжди
З'єднала душі наші ниткою тугою
І щоб лишаючи в серцях сліди
Колись не стала смутою страшною.