Так як ти мрiяв i як я хотiла

Ирина Росстикс
І знову в халепу здається утрапила...
А все дуже просто... ПОРУШУЙ ПРАВИЛА.
І кров на зелену травичку капала.
Просто... так... тре було ПОРУШИТИ ПРАВИЛА.

І ЗНОВ ВІДРОДЖУСЯ... весняною краплею.
Сніжинкою ніжною що звечора падала.
Падала вниз і доверху летіла...
Поки ЗЕМЛІ під собою не стріла.

Літати хоч вічно між хмарами можна.
"Теперь все безмятежно... теперь все м не возможно"
Так як ТИ мріяв, Так як ХОТІЛА.
Чисто, красиво, радісно, вміло...
               
             ТАК ЯК ТИ МРІЯВ
                І
                ЯК Я ХОТІЛА