Смiховина

Александр Выженко
СМІХОВИНА

Жартуни-реготуни –
                хлопчаки смішливі,
На три тижні, ще й три дні
                смішки учинили.
Сміхотворці – хоч куди! –
                жарти жартували,
Від кумедної ігри
                за боки хапались.
Перехожі, як один,
                заходились сміхом,
Їм ставала до душі
                розбадьора втіха.
Розійшлася сміхотня
                усіма світами,
Щоби радість пробувала
                завжди між дітками.

З книги «ЖИВИЦЯ-ЧУДОВИЦЯ»