розкаже сонце..

Натали Курман
Тобі розкаже сонце
Ховаючись за обрій,
Де зберігаю мрію,
Як я у море вірю.

Розкажуть гори й море,
Як осінь їх руйнує.
Як мокрими дощами,
Вона їх сон хвилює.

Розкаже тобі вітер
Про сон мій, в пізню осінь.
Про День Щасливий літа,
Про ніжний запах квітів.

Нехай тобі навіє холод
Зима,і заблищать морози
В твоїх очах,
А на моїх щоках
Замерзнуть сльози..
А в небесах зависнуть
Гладдю кришталеві грози.

Тобі розкаже сонце,
Ховаючись за обрій.
Де бережу я мрію,
Як досі в море вірю...