Галу-балу-балабу

Александр Выженко
ГАЛУ-БАЛУ-БАЛАБУ

Галу-Балу-Балабу  –
Відкопилило губу.
Гарма-дарма-гадарма  –
Балакучки не мина.
І день, і ніч верзякає,
Вві сні  –  і то балакає.

Ось візьмемо голочку,
Голочку-штриколочку,
Ще й візьмемо ниточку,
Ниточку-зашиточку,
Галу-Балу-Балабу
Та й зашиємо губу!

Не зроби цього  –  бідуха!
В нас ураз пов’януть вуха.
Хай замість “гала-бала”, –
Воно скаче гатала!

З книги «ЖИВИЦЯ-ЧУДОВИЦЯ»