Снимаю шляпу, победил на украинском

Киляр Анастасия
Знімаю шляпу, переміг,
не знаю, куди бігти, де шукати.
Знімаю шляпу, переміг,
Боюся йти я далі, не дійду.

Зриваю шкіру до останку,
та то нічого, оновлюся,
в колодязь стрибну,
може не втоплюся.

Знімаю шляпу, переміг,
я, Боже, вірила тобі,
у світле небо, у вітрила щастя
та згасло все, і згасла я.
 

Знімаю шляпу, переміг,
Тихенько крикну, зібравши сили:
«Знімаю шляпу, переміг».

І в цей момент, відкрилось небо
І Бог спустився, обнявши кріпко,
сказав: «Знімаю шляпу, переміг
не я, а ти».