Роднаму краю

Тямчик Анна
Беларусь – краіна блакітных азер,
Празрыстых крыніц і магутных лясоў.
Адмеціну у сэрцы пакінула ты,
Заўседы мілы мне твае берагі.
І як бы далека я не вандраваў,
Чужы краявід мяне не захапляў,
Заўседы я сэрцам жыву ў  Беларусі.
Я –беларус!І тым ганаруся!