Про правосуддя...

Юлия Кучерявая
Чи буває ідеальним правосуддя спитали?
На питання це я довго відповідь шукала.
Шукаючи міркувала та думи гадала,
Проте чіткої відповіді так і не взнала...

У президента нашого спитати охоче,
Чому у нашій державі живе хто як хоче?
Хто хоче карає, хто захоче милує,
Чому прийняті закони виконувать не сила?

Хотілось б сказати, що все – таки буває
Проте, правду кажучи, ніхто цього не знає
Правда в кожного своя, правосуддя своє
Кожен хоче не “наше”, кожен хоче “моє”...

Коли б всі однаково закони читали,
Може б й правосуддя ідеальним стало,
А поки в країні кожен сам за себе,
То й жити будемо, так як живемо...