Чекаю

Яна Немеш
Ти знаєш, наскільки сильне кохання.
Коли кожну хвилину про тебе думки.
Коли прокидаючись зрання,
Хочеться відчути тепло твоєї руки.

Щоночі дивлячись на зорі,
Мрію, щоб і ти на них дивився.
Щоб відчув мої дотики прозорі,
І ними ти живився.

Я знайшла в твоїх шалених очах
Все, що мені було потрібно.
Хочеться лежати в тебе на плечах,
І тримати за руки постійно.

Я б хотіла стати твоєю тінню
Злитись з тобою. Стати твоєю частиною.
Не можу не піддаватись тремтінню,
Та й не ставати біля тебе дитиною.

І нехай, те що я, не відчуваєш,
Але я і так буду тебе кохати.
Надіюсь, ти мене не забуваєш,
Адже я завжди буду тебе чекати.